Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Bolji su i brži'

Dinamovi stoperi: Lyon je odličan, drukčije je igrati HNL i Ligu prvaka

Puno posla imala je obrana Dinama u Lyonu, a u dosta situacija nisu bili na visini zadatka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Obrana Dinama u Lyonu je u prvom kolu Lige prvaka kapitulirala tri puta.

"Znamo da je to odlična ekipa, spremali smo se, ali nismo mogli odgovoriti na ono što su oni ponudili. Bili su brzi, lopta im je bila brzo i od početka su u duelima bili čvršći od nas. Brzo su dobili nagradu za takav nastup", priznao je Gordon Schildenfeld u izjavi za HRT nakon utakmice Lyon - Dinamo.

"Lako je sad sjediti i pričati o tome što smo mi mogli danas. Jednostavno, nije lako, to su takvi igrači koji kažnjavaju svaku malu pogrešku. O svima našim mladim igračima treba reći pohvale, to su mladi momci koje čeka lijepa budućnost. Čestitke i njima. Glavu gore i idemo dalje! Eto, osjećam se totalno iscrpljeno, ne znam kako ostatak ekipe", poručio je Šifo i poentirao:

"HNL je za nas neka lakša opcija, tamo imamo neku dominaciju. Ne znam što trebao napraviti, drugačije je igrati HNL i Ligu prvaka.

Benković: Za ovakve utakmice se živi

Stoperski tandem sa Schildenfeldom činio je 19-godišnji Filip Benković.

"Imali smo dosta posla, Lyon je dobro ušao u utakmicu, pokazali su da su odlična ekipa i bez ovih igrača koji su im nedostajali. Napravili su nam taj pritisak kojem se nismo nadali, ali kasno smo reagirali, imali i neke šanse iz kojih smo mogli postići gol", kazao je Benković nakon svog debija u Ligi prvaka:

"Osobno mi je ovo odlično iskustvo za budućnost, svaka utakmica će biti sve lakša i lakša. Početna trema je nestala, za ovakve utakmice se živi."

Jeste li očekivali više od Dinama u Lyonu?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider