Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mentor i zaštitnik

Sastanak slavne trojke u Londonu: Evo što je Messija jako razljutilo!

Nakon demoliranja Rayo Vallecana i izbijanja Barcelone na čelo Primere, najveća zvijezda "blaugrane" Lionel Messi iskoristio je slobodne dane za posjet Londonu, pišu španjolski mediji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Messi je stigao u britansku metropolu u društvu partnerice Antonelle Roccuzzo. U Londonu su se prvo sastali s Cescom Fabregasom i njegovom djevojkom Daniellom Semaan.

Veznjaka Chelseaja blizak je prijatelj s Messijem još iz vremena dok su obojica pohađali Barceloninu akademiju La Masiju, dok su im partnerice postale dobre prijateljice.

Messi i Fabregas potom su se sastali i sa svojim bivšim suigračem u Barceloni Decom, koji je obojici dobar prijatelj i uz Ronaldinha Messijev mentor i zaštitnik dok je započinjao seniorsku karijeru.

Deco je došao u London izravno iz Gabona gdje je bio poslovno u svezi svoje nove karijere u nogometu. Bivši portugalski reprezentativac i veznjak bit će odlikovan od strane Vijeća Europe za svoju ulogu po pitanju razvijanja tolerancije i pomirenja.

Dok su se gostili pizzom u restoranu u blizini slavne robne kuće Harrods, slavni trojac prijateljski je razgovarao o nekim tekućim pitanjima vezanim uz nogomet i njihove karijere, doznali su španjolski mediji. Očevici kažu da je za stolom bilo puno šale, ali i ozbiljnih izraza lica.

Messi i Fabregas navodno su se požalili Decu na tretmanu kod britanskih medija koji kopaju po njihovom bračnom životu. Obojica su bili jako ljutiti kada su nedavno ugledali svoje fotografije kako izlaze iz kockarnice uoči Barcelonine prve utakmice s Manchester Cityjem u osmini finala Lige prvaka.

Prokomentirali su i kako im je sada postalo komplicirano viđati se u Londonu jer britanski i španjolski mediji to povezuju s navodnim Messijevim mogućim prelaskom u Chelsea. Ima li u tom dimu vatru, pokazat će tek vrijeme.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider