Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Happy end' za koga?

Sapunice Di Maria i Cuadrado 'najgledanije ' u Europi

Prijelazni rok bliži se kraju, a oko nekih igrača traju prave sapunice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Angel di Maria kandidat je za nagradu sapunice godine što se ljetnog prijelaznog roka tiče. Druga 'najgledanija' sapunica je ona s Juanom Cuadradom u glavnoj ulozi, a tu je još jedna južnoamerička serija s Arturom Vidalom kao glavnim glumcem.

Zanimljivo, u sve tri sapunice umiješan je, barem putem medija, Manchester United. On je broj 1 'prosac' što se bogatih Europljana tiče. Htjeli bi kupovati južnoameričke zvijezde ali zasad nisu uzeli niti jednu.

Angel di Maria spominjao se u kontekstu pojačanja na krilu Uniteda cijelo ljeto. No, ozbiljniji kupac činio se 'pariški princ' PSG. Onda su rekli kako je 80 milijuna eura previše za Argentinca, pa su mediji Di Mariju opet gurali u Manchester. Sada se opet priča o odlasku u PSG, a čini se kako će se sve razriješiti u finalu sezone – posljednjeg dana prijelaznog roka.

Carlo Ancelotti nije birao njegov odlazak, kao ni dolazak Jamesa Rodrigueza. Di Maria je sinoć asistirao Ronaldu za pogodak već u 4. minuti i tako pokazao što je značio Realu prošle sezone. Ali Florentino Perez je morao kupiti prvog strijelca Svjetskog prvenstva jer, eto, on mora igrati u Realu. E sada treba skupiti novac, a prodaja Di Marije je njegov plan.

No, Perez se malo prevario. On svoju 'lijepu kćer' ne može više uvaliti za velike novce nikome. Platinijev financijski 'fair-play' malo je otrijeznio bogataše koji će sada više puta odmjeriti 'mladu' prije prosidbe.

Cuadrado još uvijek u Firenci

Aktualna je i jedna kolumbijska sapunica. Juan Cuadrado već je bio u Unitedu i Barceloni nekoliko puta. A još je u Fiorentini koja je izvjesila nerealnu cijenu za Kolumbijca. Navodno su odbili 43 milijuna eura Barce (!?). Jesu li se prevarili vidjet ćemo uskoro, jer malo tko vjeruje da će ostati u Firenci.

Van Gaal bi bio presretan da ima Di Mariju ili Cuadrada na krilu, a možda ostane bez obojice. Barcelona ga želi vidjeti na beku, kao zamjenika Danija Alvesa. Već su ga katalonski mediji uvrstili u idealnih 11 Barce za sljedeću sezonu, ali ta sapunica i dalje traje…

Vidal ne odlazi?

Slično je s Arturom Vidalom koji je već nekoliko puta ove sezone napustio grad podno Alpa i poletio prema Manchesteru. No, i Vidal je još u svom klubu. Juventusu navijači ne mogu oprostiti odlazak voljenog trenera Antonija Contea, pa čak i dolazak Allegrija. Odlazak Vidala bi ih potpuno razjario. Van Gaal bi ga rado vidio u veznom redu, no njemu prvenstveno trebaju braniči.

Tako i Vidal pada u drugi plan, pogotovo nakon poraza na otvaranju Premier lige. Bliži se kraj mjeseca, a time i završetak prijelaznog roka. Sve sapunice će uskoro biti na vrhuncu, vidjet ćemo koja će i za koga imati sretan završetak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider