Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hrvat briljirao

Santini opet oduševio i s dva pogotka srušio francuskog velikana!

Hrvatski nogometaš Ivan Santini postigao ponovno je oduševio u francuskom prvenstvu te pomogao Caenu da pobjegne iz opasne zone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Santini postigao je dva pogotka za Caen, koji su pomogli njegovoj momčadi da dođe do 3-2 pobjede nad favoriziranim Lyonom u dvoboju 20. kola francuskog prvenstva te pobjegne iz opasne zone pri dnu ljestvice.

Caen je stigao u vodstvo u 8. minuti, kad je Cornet poslao loptu u svoju mrežu. U 29. minuti Santini je postigao svoj prvi pogodak na utakmici realiziravši kazneni udarac za 2-0. Samo šest minuta poslije kazneni udarac dosuđen je i za Lyon, a precizan je bio Lacazette. Isti igrač zaslužan je što je gostujuća momčad do poluvremena stigla izjednačiti i to u 45. minuti.

U 61. minuti Caen je došao do pobjedničkog pogotka. Karamoh je ubacio s desne strane na visinu peterca, gdje se neometan našao Santini i glavom poslao loptu u mrežu. Bio je to 12. pogodak 27-godišnjeg Zadranina ove sezone u francuskom prvenstvu, koji je Caenu donio šestu pobjedu i bijeg iz opasne zone.

Caen je s 21 bodom zasjeo na 15. mjesto, a Lyon je ostao na četvrtom s 34 boda. Vodećaje sa 45 bodova Nica, koja je odigrala samo 0-0 protiv Metza na domaćem terenu, Monaco je drugi s 42 boda, koliko ima i trećeplasirani PSG. Monaco još ima utakmicu manje koju će odigrati u s početkom u 21 sat, kad momčad hrvatskog reprezentativnog vratara Danijela Subašića gostuje u Marseilleu.

Francuska - 20. kolo:

Caen - Lyon 3-2
(Cornet 8-ag, Santini 29-11m, 61 / Lacazette 35-11m, 45)
Nica - Metz 0-0

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider