Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'znate odakle je sudac?'

Trener Intera 'rigao vatru': Sramota! Mi u ovakvoj ligi ne želimo učestvovati!

Trener zaprešičkog Intera nije mogao vjerovati što se sve sudilo protiv njegove momčadi na otvaranju nove sezone Prve HNL...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmicom Slaven Belupa i Intera iz Zaprešića započela je nova sezona Prve HNL lige. Domaćin je slavio s 2:0, no tek nakon što su gosti ostali bez dvojice igrača zbog crvenih kartona. Trener Intera Samir Toplak u potpunosti je izgubio živce u razgovoru za Arenu nakon utakmice.

* Poraz 2:0 u prvoj utakmici. Držali ste se do samog kraja, no sigurno vam je poraz teško pao.

"Čestitam Slaven Belupu na zasluženoj pobjedi, nemam ništa protiv njih, ali sve ostalo je velika sramota. Mi u tome ne želimo učestvovati. Ovo je direktni utjecaj na rezultat", rekao je odmah nakon utakmice trener gostiju.

* Na koje situacije mislite?

"Prije prvog crvenog kartona, koji je bio zaslužen, bio je prekršaj na našem igraču. Do situacije za crveni karton ne bi ni došlo da je sudac tu svirao prekršaj. I onda na samom kraju, slobodni udarac za nas, igrač igra rukom u živom zidu unutar svog šesnaesterca i ništa se ne sudi. To je sramota".

* Stajali ste u defanzivnom bloku i Slaven nije uspio ozbiljnije zaprijetiti vašem golu.

"Ne mogu se koncentrirati na utakmicu. Oprostite ali ne mogu. Tek je prvo kolo! Znate što me čeka još do 36. kola? Rasprodana mi je cijela momčad, a sada sam ostao i bez dvojice igrača za iduće kolo. Pa ni David Copperfield ne bi mogao ovo spasiti", pojadao se trener Intera pa 'prokomentirao' iduće kolo..

* Dolazi vam Osijek.

"Znate odakle je sudac? Ne trebam dalje ništa govoriti", zaključio je frustrirani trener Intera Samir Toplak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider