Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
je li opet preplatio?

Liverpool se isprsio za novo pojačanje i ulazi u rat za Pjacu

Jurgen Klopp je dobio novo pojačanje i to iz omiljenog shopping centra Redsa…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski mediji javljaju kako su Liverpool i Southampton dogovorili novi posao. Nakon Dejana Lovrena, Adama Lallane, Nathaniela Clynea i Rickyja Lamberta, koji je u međuvremenu otišao, Redsi su u svoje redove dovela Sadija Manea.

Senegalac bi trebao potpisati danas ili sutra, a cijena je paprena. Čak 30 milijuna funti odnosno više od 36 milijuna eura zaradit će Sveci od ovog, za njih, jako dobrog posla. Hoće li to biti dobar posao Liverpoola tek ćemo vidjeti. To je treće najskuplje pojačanje na Anfieldu u povijesti, nakon Carrolla i Bentekea, koji su se obojica pokazali kao pogreške.

Mane je u Southampton stigao prije dvije godine iz Salzburga i prometnuo se kao jedno od najboljih krila Premierlige. Bio je na meti Manchester Uniteda prije godinu dana, ali do transfera ipak nije došlo. Od ove će sezone biti pojačanje u momčadi Jurgena Kloppa koji u ovom prijelaznom roku slaže ekipu po svom guštu.

Jedna od meta je, pišu mediji bliski klubu s Anfielda, i hrvatski reprezentativac Marko Pjaca. No, njega žele navodno i sva tri najveća talijanska kluba, Borussia Dortmund, navodno i Guardiola u Cityju.

Prenose se pisanja portala TuttoMercatoWeb.com koji donosi da je Juventus već kontaktirao Dinamo te da navodno nudi 16 milijuna eura. Bio bi to još jedan sjajan posao Juvea koji je već doveo Miralema Pjanića za 32 milijuna eura i besplatno Danija Alvesa iz Barcelone.

No, za Pjacu će se očito potući mnogi i Dinamo bi mogao izvući i više od navedene cifre. Ovisi sve o situaciji na Maksimiru i stupnju žurbe kojima još uvijek aktualno čelništvo želi prodati svoje najveće zvijezde.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider