Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PSG sprema ponudu

Ronaldov ultimatum Realu: Želi privilegije kakve ima Messi u Barceloni

PSG pozorno osluškuje zbivanja na Santiago Bernabeuu i priprema ponudu od 125 milijuna eura za Cristiana Ronalda, pišu španjolski mediji...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo navodno je zatražio hitan sastanak s Florentinom Perezom na kojem će zatražiti nove privilegije. Portugalac će postaviti dva glavna uvjeta predsjedniku Real Madrida – veću podršku kluba i suigrača, kako na travnjaku tako i izvan njega, te status kakav ima Lionel Messi u Barceloni, a to znači pravo na veto kod kupovine novih pojačanja i biranje partnera u napadu.

Ronaldo povrijeđen i ljutit na suigrače: Dva uvjeta za ostanak i 'svemirska' ponuda

Ronaldo će navodno Perezu predočiti kako Messi bira suigrače u Barceloni te sudjeluje u odlučivanje tko će doći a tko napustiti klub. Poznati su primjeri Samuela Eto'oa, Zlatana Ibrahimovića i Davida Ville koji su morali su napustiti Camp Nou pod nerazjašnjenim okolonostima. Spekulira se kako su zamjerili Messiju ili mu nisu odgovarali pa je zatražio da ih Barcelona proda.

Trenutačno je u Realu slična situacija u odnosima Ronalda i Garetha Balea. Ronaldo je tijekom sezone nekoliko puta na otvorenoj sceni iskazao nezadovoljstvo spram Velšanina. Navodno je mišljenja kako mu Bale nije kompatibilan u napadu odnosno da mu nedovoljno pomaže i da bi bilo najbolje da napusti Real.

PSG propušta Pogbu i čuva novac za Ronalda

Ronaldo je nezadovoljan i razočaran ishodom sezone u kojoj je Real ostao bez ijednog značajnijeg trofeja. Ronaldo, naravno, želi pobjeđivati i osvajati titule te traži od Pereza da mu predstavi pobjednički plan za iduću sezonu.

Španjolski mediji spekuliraju kako Ronaldo uz sve nabrojano namjerava dati do znanja Perezu kako ima u džepu astronomsku ponudu PSG-a. Na neki način postavit će mu ultimatum – ili će biti po njegovom ili će napustiti Real.

Parižani pozorno prate cijeli slučaj i pripremaju se uskočiti s ponudom. Upravo zbog novonastale situacije u Realu privremeno su zaustavili pregovore s Juventusom oko Paula Pogbe. PSG u teoriji ima neograničen budžet, ali ne može dovesti obojicu zbog Uefina „financijskog fairplaya“.

Zbog toga Parižani moraju sačuvati prostor za mogući mega-transfer portugalske superzvijezde. Španjolski i francuski mediji pišu kako su za taj posao spremni osigurati najmanje 125 milijuna eura.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider