Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vječno zahvalan

Ronaldo poslao poruku: U Manchesteru su me tretirali kao boga!

Cristiano Ronaldo nalazi se s Real Madridom na pripremama u SAD-u...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo na pripremama Reala u Sjedinjenim Američkim Državama mami najviše pozornosti medija, bez obzira što ne igra, ali to mu ni najmanje ne smeta. Dapače, medijima je poprilično otvoreno progovorio o mogućnosti povratka u Manchester United.

Louis van Gaal ne kuka za pojačanjima: Manchester United pobjeđuje!

„Tamo sam došao s 18 godina, svi su me sjajno prihvatili i pomogli mi da postanem igrač kakav sam danas. Na tome ću im biti vječno zahvalan“, kazao je Ronaldo uoči susreta Reala i Manchestera na turniru u Michiganu i nastavio:

„Još uvijek se čujem s brojnim prijateljima koje sam stekao za vrijeme boravka u Engleskoj i uvijek ću se radi sjećati svih lijepih trenutaka s njima, ali i svim suigračima, navijačima i vodstvom kluba. Tretirali su me kao boga, bilo je to nešto nevjerojatno i naravno da bih se jednog dana htio vratiti.“

No naglasio je da to neće biti baš tako skoro.

„Real Madrid je moj dom, imam još mnogo toga za napraviti ovdje“, istaknuo je Ronaldo.

Istina jest da je s Manchesterom osvojio apsolutno svaki nogometni trofej koji je mogao, ali ukoliko osvoji s Realom europski Superkup, a potom i Interkontinentalni kup, značit će to da je i s njima osvojio baš sve. Još kad bi obranili titulu osvajača Lige prvaka bilo bi to po prvi put u povijesti, a njegovo ime bi se s tim vezalo... (Agencija VLM)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider