Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na premijeri u Londonu

Ronaldo opet spreman na suradnju s Mourinhom? 'Nikad se ne zna'

Španjolska 'Marca' tvrdi kako Cristiano Ronaldo razmišlja o drugim klubovima te je navodno ponovno otvoren za suradnju s bivšim trenerom Joseom Mourinhom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji igrač Reala ne uživa najbolji odnos s Rafom Benitezom i u zadnje vrijeme često je zagonetan po pitanju svoje budućnosti. Sve to daje medijima dovoljno prostora za špekulacije oko njegovog odlaska.

'Marca' tako navodi kako je Ronaldu nelagodno u Madridu, kako ne uspijeva na terenu prikazati formu iz posljednjih sezona i brojke mu opadaju. Na premijeri svog filma 'Ronaldo' u Londonu upitan je bi li opet mogao surađivati s Mourinhom, na što je odgovorio 'nikad se ne zna'.

Istina je da Mourinhu baš i ne ide ove sezone u Chelseaju. Dapače, već tjednima pleše na rubu otkaza, ali Abramovič još nije prelomio. Engleski mediji raspisali su se o njegovim nasljednicima, a igrači igraju kao da su mu okrenuli leđa. Barem neki od njih.

Sve to i špekulacije oko Ronaldovog odlaska iz Reala ne idu im na ruku smislu nove suradnje. Jedino ako bi se našli negdje na pola puta u Parizu, gdje katarski šeici možda ne bi imali ništa protiv takvog dvojca. Iako je to prije nemoguća misija.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider