Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
'To se neće dogoditi'

Ronaldo poludio na novinare: Pogledajte kakvu je poruku poslao s odmora

Cristiano Ronaldo uživa na odmoru nakon neuspješne sezone s Realom u kojoj nije osvojio niti jedan trofej, ali zato je uspio zabiti 61 pogodak i osvojiti Zlatnu loptu te Zlatnu kopačku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako u zadnje vrijeme ne priča s medijima, Ronaldo se ipak odlučio oglasiti nezadovoljan onime što se pojavljuje u medijima.

''Pozdrav navijači, ova poruka je za vas. Hvala vam na potpori ove godine, bilo je teško, ali uvijek ste bili uz mene i pokazali su svoju predanost. Opuštam se, ali došao sam na ideju da snimim ovaj video, ne znam zašto'', rekao je Ronaldo te nastavio:

''Znate da ne pričam s novinarima, ne pričam o svojem privatnom životu, ali želio bih iskoristiti ovu priliku da kažem da mediji pišu gluposti o meni, da imam nove djevojke iz dana u dan, da radim ovo i ono. Samo me pustite na miru i da svoj posao odrađujem kako spada kao što ga radim svake godine. Nemojte mi uništavati imidž jer se to neće dogoditi. Ovo je poruka za vas, i dalje smo zajedno iz dana u dan iz mjeseca u mjesec iz godine u godinu. Hvala.''

Poznato je da je Cristiano Ronaldo odlučio ne davati izjave medijima nakon domaćeg poraza od Schalkea (3:4) u osmini finala Lige prvaka, kad su ga žestoko kritizirali. Ovaj puta očito nije izdržao a da ne uzvrati na medijske napise.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider