Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Iritira sve oko sebe

Ronaldo razbjesnio navijače i igrače Reala: Barca mu plješće

U Madridu imaju sve manje strpljenja s Ronaldom, koji sve češće živcira i suigrače i navijače Reala...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo opet diže živce suigračima. Nakon što je po već ustaljenom običaju prostajao veći dio prvog poluvremena utakmice s Napolijem i promašio jednu izglednu šansu, u tunelu se nije libio zajedljivo konstatirati: „Mi se ne znamo braniti“.

Logično da ta primjedba nije dobro sjela igračima iz uže obrane Reala, prije svega kapetanu Sergiju Ramosu. Nakon utakmice, koju je na svojim plećima po tko zna koji put iznio upravo Ramos postigavši ključne golove, dok je Ronaldo opet odigrao ispodprosječnu partiju, portugalska superzvijezda napravila je potez koji je dodatno nakostriješio kosu ostatku Realove momčadi.

Pravi spasitelj Reala i njegov po mnogo čemu ključan igrač, Ramos, nakon utakmice dobacio je novinarima sa širokim osmijehom: „Još da Barca ispadne i slavlje će biti kompletno.“

U isto vrijeme nekoliko koraka dalje Ronaldo se na Whatsappu, prema pisanju španjolskog portala Diario Gol, dopisivao s Andreom Gomesom, svojim sunarodnjakom u redovima Barcelone i zaželio mu puno sreće protiv PSG-a, koji stiže na Camp Nou s 4:0 pobjedom iz prve utakmice u Parizu.

Ronaldo je u sportskom tonu zaželio sreću Gomesu i Barci, što će zacijelo s pljeskom biti dočekano u Kataloniji, no u Madridu baš i nisu oduševljeni, najblaže rečeno. Budući da je nadaleko poznat rivalitet pa i puno više od toga između Reala i Barce, taj se njegov potez navodno nije svidio većem dijelu svlačionice Reala.

Realovi igrači iziritirani su stalnim prozivanjima i kritikama s Camp Noua, posebice Gerarda Piquea, kako su Madriđani u milosti sudaca i sudačke organizacije. Budući da u Barceloni i Kataloniji ne kriju da im je svaki poraz Reala praznik za dušu i tijelo, Madriđani smatraju da im moraju i trebaju odgovoriti na isti način.

Ramos je najaktivniji u propagiranju takve filozofije i to pokazuje djelom i riječju. Kapetan Reala prvi je kada treba replicirati Piqueu gotovo na svako njegovo javljanje i koristi svaku priliku kako bi „bocnuo“ Katalonce.

Ronaldo, čini se, ima drugačije mišljenje, a kako je uz to već duže vrijeme u slaboj formi, no i dalje se ponaša arogantno kao da je u top formi, Portugalac je opet na tankom ledu i kod navijača, ali i kod suigrača.

U Madridu imaju sve manje strpljenja s Ronaldom. Ako ubrzo ne proradi i ne vrati se zabijanju golova u važnim utakmicama, tenzije će samo rasti, kako na tribinama tako i u svlačionici, gdje su već sada mnogi iznimno nezadovoljni, jer je očito da neki moraju igrati u kakvoj god da su formi.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider