Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Javili se i Amerikanci

Ronaldo i Real pripremaju teren za mega transfer: Što mu je šapnuo Ferguson?

Nakon što su navijači Real Madrida ponovno uhvatili na zub Cristiana Ronalda, ponovno se rasplamsale glasine o odlasku portugalske zvijezde sa Santiago Bernabeua.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski mediji raspisali su kako se Ronaldo opet ne osjeća dobro u Madridu, da želi biti tamo gdje nije "voljen, mažen i pažen" te da bi se mogao vratiti u Manchester United. Alex Ferguson bio je u Madridu na utakmici Reala i Schalkea u Ligi prvaka. Navodno se sastao s Ronaldom i njegovim menadžerom Jorgeom Mendesom kako bi nagovorio Portugalca da se vrati na Old Trafford.

Francuski mediji pišu kako je PSG moguća buduća destinacija najveće Realove zvijezde. Parižani navodno žele Ronalda i spremni su iskrcati za njega rekordnu svotu.

Katalonski mediji spekuliraju kako Ronaldo i predsjednik Reala Florentino Perez pripremaju teren za veliki transfer te da je Ronaldov sukob s navijačima samo dio igrokaza. Perez mora imati opravdanje odnosno suglasnost navijača za prodaju najboljeg igrača. Predsjednik Reala promijenio je politiku odnosu na prvi mandata kada nipošto nije htio prodavati najveće zvijezde pa na kraju na njima nije ništa zaradio na odštetama. Perez ne želi da mu se to dogodi i s Ronaldom, a čini se da je predstojeće ljeto posljednja prilika za rekordnu zaradu. Ronaldo je napunio tridesetu, ima problema s koljenima, a biologija neumoljiva i ne štedi nikoga.

U međuvremenu američki Sports Illustrade donosi priču o tome kako Ronalda nakon isteka ugovora s Realom namjerava preseliti u SAD. Tri su moguće destinacije: New York, Miami i Los Angeles.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider