Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Morat će prodavati

Roma u velikim problemima: 'Vučici' prijeti kolaps!

Roma će vjerojatno morati prodati veznjaka BiH reprezentacije Miralema Pjanića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo mora platiti 200.000 eura zbog nepoštovanja financijskog fair playa, ali je dobio licenciju za sljedeću europsku sezonu. To je sitnica prema muci u kojoj je Roma. Naime, rimski klub ima još mjesec dana da ‘nabavi’ 30 milijuna eura ili će biti izbačen iz Europe.

Stoga je vjerojatno da će ipak morati prodati Miralema Pjanića. Računa se da za njega može dobiti 38 milijuna eura što bi bilo dovoljno za rješavanje ovog problema. Posljednji zainteresiran klub je Juventus, ali nikako nije jedini.

Talijanski mediji pisali su posljednjih mjeseci kako su za Pjanića zainteresirani najveći europski klubovi Real Madrid, Barcelona i Bayern. Carlo Ancelotti navodno je već kontaktirao Romu i bosanskohercegovačkog reprezentativca.

Talijan će preuzeti klupu Bayerna u ljetnom prijelaznom roku, a navodno je osobno nazvao Pjanića te ga pokušao nagovoriti da odabere njemačkog prvaka.

Sigurno je da Nijemcima nije nikakav problem izdvojiti 38 milijuna eura za njegovu otkupnu klauzulu, ali zna se i da nisu baš skloni trošiti basnoslovne iznose na igrače. Također, ne vole nikoga moliti da dođe, a reprezentativac BiH ih je već jednom odbio...
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider