Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Parma se vratila utakmicama

Roma nastavlja rasipati bodove u kolu s pregršt remija

Nogometaši Rome upisali su i četvrti uzastopni remi, te sedmi u zadnjih osam kola, nakon što su na gostovanju kod Chieva odigrali 0-0...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nažalost, utakmicu u Veroni obilježila je teška ozljeda domaćeg veznjaka Federica Mattiella kojem je u duelu s Radjom Nainggolanom pukla noga. Bez golova su završile i utakmice Parma - Atalanta, te Cesena - Palermo, dok je susret između Empolija i Genoe završio 1-1.

Nakon što zbog financijskih problema nije odigrala posljednja dva kola, Parma je postigla dogovor sa zaštitarskom tvrtkom i uspjela je odigrati dvoboj protiv Atalante. Golova nije bilo, a Parma je posljednje tri minute igrala bez isključenog Cristiana Rodrigueza. Kako bi nekako izgurala ovu sezonu, Serie A će pomoći Parmi s pet milijuna eura. Od 17 klubova, tri su bila suzdržana, a samo je Cesena glasala protiv ove mjere pomoći.

U najzanimljivijem nedjeljnom dvoboju Udinese je pobijedio Torino 3-2 prekinuvši Torinov niz bez poraza koji je trajao 11 kola. Golove za Udinese zabili su Antonio Di Natale (17), Cristian Molinaro (25-ag) i Molla Wague (49), a za Torino Fabio Quagliarella (15) i Marco Benassi (69). Igor Bubnjić je za Udinese odigrao posljednjih sedam minuta, dok Stipe Berica nije nastupio.

Večeras je na rasporedu još jedna utakmica, a sastaju se Napoli i Inter, dok će u ponedjeljak igrati Lazio - Fiorentina, te Juventus - Sassuolo.

Na ljestvici vodi Juventus sa 58 bodova, Roma je druga sa 50 bodova, a treći je Napoli sa 45 bodova.

Serie A, rezultati:

Cesena - Palermo 0-0

Chievo - Roma 0-0

Empoli - Genoa 1-1 (Barba 66 / Niang 27)

Parma - Atalanta 0-0

Udinese - Torino 3-2 (Di Natale 17, Molinaro 25-ag, Wague 49 / Quagliarella 15, Benassi 69)

 

Widget powered by WhatstheScore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider