Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Usprkos odlasku Suareza

Rodgers se zavjetovao: Pogledajte što je poručio navijačima Liverpoola

Liverpoolov menadžer Brendan Rodgers zavjetovao se kako će učiniti svoju momčad još i jačom usprkos ovoljetnom odlasku Luisa Suareza u Barcelonu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Liverpool se prošle sezone iznenađujuće borio za naslov u engleskom nogometnom prvenstvu sve do posljednjeg kola, ali tada je momčad nosio Suarez koji je sad otišao put Barcelone za 81 milijun eura. No, sjajni ali i kontroverzni urugvajski napadač naposlijetku je otišao uslijed kontroverze zbog griženja Giorgia Chiellinija za rame na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

''Klub je napravio sve što je mogao u određenom vremenskom periodu da zadrži Luisa u Liverpoolu. Teška srca i nakon dugih rasprava na kraju smo pristali poštovati njegove želje za odlaskom u Španjolsku u potrazi za novim iskustvima i izazovima'', rekao je Rodgers, pred kojim je težak zadatak pronalaska zamjene za igrača koji je prošle sezone zabio 31 gol i odveo Liverpool nadomak naslova.

''Uvjeren sam da ćemo poboljšati momčad još više i biti jači nadolazeće sezone. Ako postoji jedna stvar koju nas povijest ovog velikog kluba naučila, to je da je Liverpool veći od svakog pojedinca. Nadam se da će naši navijači nastaviti sanjati i vjerovati da idemo prema naprijed. Zajedno ćemo donijeti uspjeh za kojim svi čeznemo i koji zaslužujemo'', dodao je Liverpoolov menadžer.

U oproštajnom pismu upućenom navijačima Liverpoola Suarez je između ostaloga napisao:

"Teškog srca napuštam Liverpool u potrazi za novbim životom i novim izazovima u Španjolskoj. I ja i obitelj smo se zaljubili u ovaj klub i grad, ali prije svega u nevjerojatne navijače. Uvijek ste me podržavali i mi kao obitelj to vam nećemo nikad zaboraviti, uvijek ćemo biti Liverpoolovi navijači. Ponosan sam što sam odigrao ulogu u povratku Liverpoola među premierligašku elitu i posebice u Ligu prvaka. Hvala vam ponovo za neke sjajne trenutke i uspomene. You'll never walk alone". (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider