Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
A tko je taj?

Rodgers navijačima Liverpoola najavio: Stiže napadač svjetske klase!

Trener Liverpoola Brendan Rodgers obećao je navijačima dovođenje napadača svjetske klase, a to obećanje bi mogao ispuniti dovođenje Falcaa, pišu engleski mediji…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Još je dva tjedna ostalo do kraja prijelaznog roka, a menadžer Liverpoola Brendan Rodgers očito nije gotovo s pojačanjima. Nakon što je propao dolazak Loica Remyja uz QPR-a zbog neprolaska liječničkog pregleda, Rodgers traži pojačanja u napadu.

Spominju se dva velika imena, Radamel Falcao i Edinson Cavanni. Zvuči nevjerojatno zbog više razloga. PSG je najavio kako Urugvajac nije na prodaju, dok Falcaa želi Real Madrid. Barem se tako priča iako za to službenog stava iz Madrida nema.

Engleski mediji se čudi ovoj najavi Rodgersa. Barcelona je nedavno priznala kako je na transferu Suareza počela raditi prije Svjetskog prvenstva, pa se novinari pitaju zašto Rodgers već tada nije reagirao ili barem počeo dogovarati nekog 'napadača svjetske klase'.

Daniel Sturridge ostaje najveća uzdanica Reda u napadu na početku sezonu. Pomagat će mu na krilima mladi Sterling te Coutinho (lazar Marković kad se oporavi), dok će priliku na klupi čekati Ricky Lambert.

Ukoliko Liverpool želi ponovno igrati prošlosezonsku ulogu, svakako im treba još jedno rješenje u napadu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider