Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bez milosti

Spasio mu posao, a Van Gaal će njemu na to...

Manchester United je u nedjelju predvečer iščupao bod u derbiju 9. kola engleske Premierlige protiv Chelseaja na svom Old Traffordu i to pogotkom u četvrtoj minuti sudačke nadoknade...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Strijelac je bio Nizozemac Robina van Persie u doslovno posljednjim sekundama utakmice, a taj je pogodak možda i spasio menadžersku stolicu njegovom sunarodnjaku Louisu van Gaalu. Naime, bio je to tek 13. bod koji je osvojio United ove sezone, nakon kojeg drži razočaravajuće osmo mjesto na prvenstvenoj ljestvici.

Bilo je za očekivati da će Van Gaal biti barem malo zahvalan svom sunarodnjaku zbog pogotka, međutim on je na konferenciji za novinare izgovorio ovo:

"Glupo se ponio nakon postizanja pogotka. U redu je biti uzbuđen, ali ne morate skinuti dres i baciti ga u zrak. Za taj je potez dobio žuti karton, a to nije bio prepametan poteza", rekao je 'čelični' Nizozemac.

Van Persieja su suigrači najprije posložili na pod pri proslavi pogotka, no kada se pridigao Nizozemac je otrčao do tribine svojih navijača, skinuo dres i bacio ga u zrak. Bio mu je to treći pogodak ove sezone, ali i treći žuti karton.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider