Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Besmrtnici'

VIDEO Legenda šokirala navijače Reala: Ispred Zidanea, Figa, Ronalda…

Slavni Brazilac Roberto Carlos iznenadio je pa možda i šokirao navijače Real Madrida…

Roberto Carlos, bivši brazilski reprezentativac, prvak svijeta iz 2002., osvajač tri Lige prvaka s Real Madridom i prema mnogim mišljenjima jedan od najboljih lijevih bekova ikad, u intervjuu za brazilski Globoesporte napravio je kratki presjek svoje karijere.

Real Madrid i Perez šokirani: Zaustavljen milenijski projekt 'kraljeva'!

„Profesionalnu karijeru započeo sam u Palmeirasu, tamo su mi se dogodile predivne stvari“, ističe Roberto Carlos koji je sa slavnim klubom iz Sao Paula osvojio dva brazilska prvenstva 1993. i 1994.

„Ta je momčad Palmeirasa za mene bila galaktičnija i od samih 'Galacticosa' Real Madrida. U Realu je u isto vrijeme bilo pet-šest velikih zvijezda koje su stršile iznad ostalih, a u Palmeirasu je bilo 14-15 velikih igrača slične kvalitete“, kazao je trenutačni trener turskog Sivasspora i dodao kako je dolaskom u Palmeiras razjapljenih usta i očiju gledao u Sampaija, Zinha i Edmunda koje je do tada mogao vidjeti samo na televiziji.

Roberto Carlos vjerojatno je sa sjetom u očima romantizirao mladenačke dane, to je normalno, ali kada pogledate tko je sve u to vrijeme igrao u Palmeirasu, onda ćete zaključati kako možda uopće nije pretjerao.

„Besmrtnu“ momčad Palmeirasa vodio je Vanderlei Luxemburgo, a izgledala je ovako: Sérgio (Velloso); Mazinho, Antonio Carlos, Cléber (Tonhão), Roberto Carlos; César Sampaio, Daniel Frasson (Flávio Conceição), Edílson (Rivaldo), Zinho; Edmundo i Evair. Kasnije su došli Cafu, Luizao i Djalminha.

Tko išta zna o nogometu više mu ništa ne treba dodavati.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider