Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Štimac ga se sjeća

VIDEO Škot koji je zapaprio Štimcu oduševio cijeli Otok, osim...

U iznimno efikasnoj utakmici sporan je bio prvi pogodak.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmica Hull City - Crystal Palace završila je 3:3, a nakon dvoboja najviše se pričalo o prvom od šest postignutih golova.

U 26. minuti igrač domaćeg sastava Robert Snodgrass pao je u šesnaestercu, a sudac Mike Jones dosudio je jedanaesterac i dao žuti karton Scottu Dannu koji je zajedno sa suigračima uzalud protestirao.

Usporena snimka jasno otkriva kako Dann nije niti taknuo Snodgrassa koji je sam namjestio loptu na bijelu točku i donio vodstvo Hullu.

Nakon utakmice Snogdrass se oglasio na Twitteru.

"Ispričavam se, to nije bio penal. Iskreno, vidio sam da branič uklizava pa sam pokušao..."

"Morao je biti isključen"

Ne događa se često da igrač prizna da je glumio pa su njegovu objavu svi dočekali s odobravanjem. Zapravo, svi osim jednog čovjeka - menadžera Crystal Palacea Alana Pardewa.

"Ovo je sramotno! Čovjek je iznudio penal i žuti karton, a zapravo je trebao biti isključen", bijesan je bio Pardew jer je Snodgrass već imao žuti prije ove situacije u šesnaestercu. Da je sudac Jones dobro vidio njegov pokušaj iznuđivanja, dao bi mu drugi žuti i Crystal Palace bi imao više od sat vremena igrača više...

Inače, Snodgrass je ovdašnjim nogometnim fanovima ostao upamćen kao strijelac pobjedničkog gola za Škotsku protiv Hrvatske na Maksimiru. Bilo je to u lipnju 2013. godine, hrvatski izbornik bio je Igor Štimac, a upravo nakon te utakmice postalo je jasno da će Hrvatska teško do prvog mjesta u skupini pored Belgije..
 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider