Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Modri' najavili borbu

Europski velikan 'potpisao' veliku nadu Dinama: 'To je razbojničko ponašanje'

Mlada Dinamova nada Robert Murić potpisao je ugovor s Ajaxom, barem tako tvrde u nizozemskom klubu, četverostrukom prvaku Europe...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Ajax je postigao dogovor s Robertom Murićem. On je potpisao ugovor koji stupa na snagu 1. srpnja 2014. i traje do 30. lipnja 2018. Napadač je rođen 12. ožujka 1996. u Varaždinu, u Hrvatskoj. Mladi hrvatski reprezentativac prošle je sezone igrao u Dinamo iz Zagreba. Murića od nastupa u dresu Ajaxa dijele tek formalnosti“, stoji u kratkom priopćenju na službenoj web stranici Ajaxa.

Mamić: Murić ne može iz Dinama, a Bayernu će oduzeti Ligu prvaka!

Veliki Dinamov talent iznenada se razbolio: Riskira li karijeru?

Promptno je stigla reakcija iz Maksimira. Potez amsterdamskog velikana prokomentirao je izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić, a prenosi službena web stranica Dinama.

„Ajax ovim putem sigurno nije pokazao manire velikog europskog kluba za kojeg se predstavlja . Dapače, kršeći propise FIFA-e i pravila 'fair playa' između klubova pokazali su razbojničko ponašanje. U Ajaxu su znali za važeći ugovor između igrača i Dinama potvrđen od strane Hrvatskog nogometnog saveza, ali su ga odlučili ne poštivati i raditi protiv propisa“, kaže Mamić koji je potom pojasnio koje će korake poduzeti Dinamo u zaštiti svojih interesa.

„Sigurno je da ćemo iskoristiti sva pravna sredstva koja su nam na raspolaganju kako bismo zaštitili interes našeg kluba. Zna se kako se dogovaraju transferi igrača: prvo se klubovi dogovore oko uvjeta, a potom se zainteresirani klub dogovora s igračem i to je vrlo jasno određeno. Ajax je to prekršio i smatramo kako će zbog toga i odgovarati“, zaključio je Mamić.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider