Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
što sada?

Predsjednik Reala 'čupa kosu': Lewandowski stavio potpis na 'krivi' ugovor

Madridski Real Madrid zadobio je težak udarac uoči ljetnog prijelaznog roka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poljski napadač Robert Lewandowski trebao bi nositi dres Bayerna najmanje do ljeta 2021. godine. Tu vijest objavio je u utorak njemački Sport Bild, a od iste je predsjednik Real Madrida Florentino Perez vjerojatno dobio još pokoju sijedu.

Najbolji strijelac njemačkog prvaka povukao je isti potez kakav su prije njega već učinili suigrači Thomas Müller, Jerome Boateng, Javi Martinez i David Alaba, te time prekinuo nagađanja da bi već ovoga ljeta mogao karijeru nastaviti u nekom drugom klubu. Mnogi su mediji špekulirali da bi 27-godišnji Lewandowski mogao karijeru nastaviti u madridskom Realu, a povezivali su ga i sa sadašnjim trenerom Pepom Guardiolom, s kojim je, u paketu, navodno trebao preseliti u Manchester City.

Poljski napadač je u Bayern stigao u ljeto 2014. godine te u posljednje dvije sezone postigao 61 pogodak u 88 utakmica za momčad iz Münchena. Ove je sezone u 26 bundesligaških utakmica Lewandowski zabio 25 golova, a svakako najimpresivniji bio je njegov nastup u 6. kolu protiv Wolfsburga, kada je ušao tek u drugom poluvremenu pri vodstvu gostiju 1-0, te u razdoblju od 51. do 60. minute postigao čak pet pogodaka za pobjedu Bayerna 5-1.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider