Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Moj cilj je jedan'

Rijeka puca na naslov prvaka: Pripremat će se u Dubaiju

Drugoplasirani sastav Prve HNL nakon jesenskog dijela prvenstva, nogometaši Rijeke, u ponedjeljak su krenuli s pripremama za proljetni nastavak prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Riječani sezonu nastavljaju domaćom utakmicom protiv Lokomotive 13. veljače, a trener Matjaž Kek i Ivan Močinić najavili su kako im je cilj osvajanje naslova prvaka.

"Moj cilj je jedan. Želim trenirati i imati ekipu koja može pobijediti svakog. Ako se to zbroji onda znači da smo prvi. Ja želim takvu ekipu i namjeravam je tako pripremiti i postaviti pred nju taj cilj", rekao je Kek.

Rijeka će dio priprema, od 16. do 26. siječnja, odraditi u Dubaiju.

"Pripreme u Dubaiju velika su nagrada za nas. To nam je dodatna motivacija da se što bolje pripremimo i da bismo bili što bolji na proljeće", ustvrdio je kapetan Rijeke Ivan Močinić.

Rijeka tijekom jesenskog dijela prvenstva nije izgubila niti jednu utakmicu, ali je uz 11 pobjeda nanizala i čak 10 remija, pa sa 43 boda zauzima drugo mjesto s dva boda zaostatka za vodećim Dinamom.

Prvog dana priprema ugovor s Rijekom do ljeta 2019. godine produžio je pouzdani branič Miral Samardžić koji je u sezonu i pol doliko je dosada proveo u klubu upisao 58 nastupa i devet golova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider