Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Naredba s vrha

Rijeka napravila transfer koji je jako razljutio Matjaža Keka

Josip Brezovec karijeru će nastaviti u talijanskoj Serie B, u Speziji…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najboljih igrača Rijeke ove sezone, Josip Brezovec otišao je u drugu talijansku ligu. Dio je to suradnje Spezije i Rijeke, klubova koji imaju istog vlasnika, talijanskog milijardera Gabrielea Volpija. Brezovec je briljirao na mjestu zadnjeg veznog ove sezone i njegov odlazak je razljutio Matjaža Keka koji je otvoreno poručio upravi kluba:

''Puno sam toga vidio u nogometu, doživio mnoge odlaske, ali ovaj put sam posebno tužan. Rijetko sam bio razočaran kao sada. Nisam sretan, neke stvari teško gutam. Svaka čast Brezi, ostali se igrači mogu ugledati na njega.''

Rijeka dobila novi 'poklon' iz Maksimira

Neslužbeno saznajemo kako ni Brezovec nije htio napustiti Rijeku radi Spezije. No, niti on niti Kek ne odlučuju o tome. Očito je uprava procijenila kako bi Brezovec mogao pomoći klubu njihovog gazde, a Rijeci se na ta mjesta vraćaju Mate Maleš i Ivan Močinić.

U Speziji je već prava kolonija hrvatskih nogometaša. Osim njega, na posudbi iz Rijeke tamo su Niko Datković, Mato Miloš, Antonini Čulina te Dario Čanađija koji je tek stigao iz Slaven Belupa. Tu je i Dario Šitum iz Dinama, što je još jedna potvrda dobe suradnje ne samo Rijeke i Spezije, nego i Dinama s tim klubovima.

Podsjećamo, na mjesto trenera ovog je ljeta stigao Nenad Bjelica koji će pokušati izboriti što bolji rezultat u Serie B.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider