Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Možemo biti ponosni"

Riječki motor žali: "Tko zna što bi bilo da smo zabili u prvih 20 minuta..."

Ponovno je vrlo dobru utakmicu odigrao jedini Rijekin igrač u hrvatskoj reprezentaciji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Filip Bradarić isprofilirao se u jednog od najboljih igrača Rijeke. Bio je na visini zadatka i protiv Olympiakosa u play-offu Lige prvaka, ali su zato podbacili neki drugi, prvenstveno njegovi suigrači iz navale...

"Odigrali smo jednu pravu mušku utakmicu. Prvih 20 minuta smo bili bolji i tko zna što bi bilo da smo u tom periodu postigli pogodak...", izjavio je nakon utakmice Bradarić.

Zajedno s Matom Malešom i Josipom Mišićem držao je ritam u veznom redu Rijeke koja je zaista u prvoj polovici prvog dijela bila bolja od Grka. I u nastavku su Riječani imali nekoliko odličnih šansi da izjednače rezultat i pokušaju doći do preokreta da produžetke. Ali, nisu uspjeli...

"Idemo dalje ponosni"

"Čestitam svojim suigračima, mislim da smo dobro prezentirali Hrvatsku i možemo biti ponosni", rekao je Bradarić za Arenusport, dodavši:

"Hvala publici što nas je nosila od prve do zadnje minute, glave gore, idemo dalje ponosni u prvenstvo i Europsku ligu."

Ždrijeb skupina Europske lige je ovog petka u Nyonu, a u četvrtak ćemo saznati hoće li u njemu (osim Rijeke) participirati još netko iz trolista hrvatskih klubova (Hajduk, Dinamo, Osijek) koji u četvrtak igraju svoje uzvratne susrete play-offa Europske lige.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider