Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Provokativna starleta

Vodeća srpska posvuduša prognozira: 'Moji udvarači će pobijediti Hrvate!'

Iako nije napravila ništa vrijedno spomena, Stanija Dobrojević već je neko vrijeme standardna gošća showbizz rubrika u hrvatskim i srpskim medijima.

Glavni razlog tome su provokativne fotografije koje vrlo često objavljuje na društvenim mrežama. Ova samoprozvana starleta (iako ni ona ni sve ostale koje se tako 'tituliraju' ne znaju pravo značenje tog izraza, a bogme ni mi) ovaj put je dospjela u sportske rubrike jer se oglasila povodom nadolazećeg okršaja Hrvatske i Srbije na Maksimiru.

Stanija je rođena u Virovitici, a 1995. se odselila u Rumu pokraj Novog Sada, nakon što je saznala da joj je ubijen otac, koji je bio pripadnik JNA.

"Voljela bih da bude 6:0 za Srbiju. Znam da to nije realno, ali uvjerena sam da će naši momci pobijediti 2:1. Poznajem naše igrače, naročito one koji su mi se udvarali, i vjerujem da mogu do pobjede u Zagrebu", nada se Stanija, koja se u razgovoru za Kurir prisjetila i Davis Cup ogleda Hrvatske i Srbije (igralo se u Splitu u srpnju 2010. nap.a.):

"Skakala sam i radovala se poenima naših tenisača, ali sam morala sakriti emocije nakon što sam primjetila poglede prepune mržnje. Mislila sam da nećemo živi izaći iz dvorane. Što se tiče utakmice u petak, ne znam puno o Hrvatima, ali se nadam da će Orlovi usrećiti naš narod", zaključila je.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider