Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trojica na poštedi

Vatreni odradili prvi trening pred Švicarsku: Kovač izveo 11 igrača

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač danas je u Zagrebu okupio 14 od ukupno 22 igrača koji kandidiraju za prijateljsku utakmicu protiv Švicarske koja će igrati u srijedu u St. Gallenu (20.30 sati).

U Zagreb su danas stigli Stipe Pletikosa, Danijel Subašić, Vedran Ćorluka, Darijo Srna, Dejan Lovren, Domagoj Vida, Hrvoje Maleš, Ognjen Vukojević, Šime Vrsaljko, Nikica Jelavić, Mateo Kovačić, Mario Mandžukić, Eduardo i Hrvoje Milić.

Ipak, na večernjem treningu na Hitrec Kacijanu nisu svi trenirali, već su poštedu večeras dobili Mario Mandžukić, Vedran Ćorluka te Šime Vrsljako.

U nedjelju kasnije navečer u Zagreb još stižu Ivica Olić i Ivan Perišić, dok se u ponedjeljak očekuje dolazak Danijela Pranjića, Gordona Schildenfelda, Ivana Strinića, Luke Modrića te Ante Rebića. Ivan Rakitić reprezentaciji će se priključiti tek u Švicarskoj. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider