Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Posljednji zbogom

Tuga u Mimari: 'Njegovo ime nikad neće biti zaboravljeno'

Prijatelji, suigrači, kolege i mnogi uglednici iz svijeta nogometa oprostili su se od Vlatka Markovića.

U muzeju Mimara održana je komemoracija za bivšeg predsjednika HNS-a Vlatka Markovića. Posljednju počast Markoviću mogli su odati svi zainteresirani, a u Mimaru su stigli brojni nogometni uglednici kao i poznate osobe iz javnog života.

Mirko Jozić, Otto Barić, Igor Štimac, Zdravko i Zoran Mamić, Mirko Barišić, Slaven Zambata, Zlatko Škorić, Franjo Arapović i mnogi drugi tugovali su u Mimari.

Na oproštaju su osim predsjednika HNS-a Davora Šukera govorili i predstavnik FIFA-e Walter Gagg te predstavnik UEFA-e František Laurinec. Najduži govor uvjerljivo je imao Zorislav Srebrić.

''Vlatko u HNS-u nije bio samo šef, već i očinska figura.Čast mi je što sam ga poznavao, neka mu je laka hrvatska zemlja'', rekao je kratko Šuker.

''Hrvatski i svjetski nogomet izgubio je jednog od najboljih dužnosnika. Njegovo ime nikad neće biti zaboravljeno'', rekao je predstavnik UEFA-e František Laurinec.

Posljednji ispraćaj Vlatka Markovića bit će organiziran isključivo za članove najuže obitelji.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider