Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Napravite fotku za pamćenje

U nedjelju u Zagreb stiže FIFA-in trofej Svjetskog prvenstva!

Još nas samo dva dana dijele od dolaska izvornoga FIFA-ina trofeja Svjetskoga nogometnog prvenstva u Hrvatsku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sklopu turneje FIFA World Cup Trophy Tour by Coca-Cola jedinstveni će FIFA-in trofej stići u subotu 22. veljače u Zagreb posebnim zrakoplovom, a u nedjelju i ponedjeljak, 23. i 24. veljače, bit će izložen u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu.

Republika Hrvatska tako će prvi put u povijesti pružiti prigodu svim zainteresiranim građanima, posebice nogometnim navijačima, da obiđu poseban izložbeni postav i fotografiraju se s FIFA-inim trofejem, najprepoznatljivijom sportskom nagradom na svijetu.

Posjetitelji će također moći ostaviti videoporuku igračima hrvatske reprezentacije na Svjetskome prvenstvu, a poseban doživljaj nudi hologramska animacija koja će projicirati priču o Svjetskome prvenstvu na dosad neviđen način. Uz brojne druge interaktivne sadržaje atmosferu će podizati bubnjari, freestyleri, plesači i službena FIFA-ina maskota Fuleco, uz prepoznatljive brazilske ritmove.

Navedenom putujućom svjetskom izložbom FIFA i Coca-Cola na osobit način žele najaviti nadolazeće Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu te snagom nogometa povezati svijet. Ujedno pozivaju sve zainteresirane građane da budu dijelom toga nezaboravnog iskustva.

Besplatne ulaznice za izložbu svim zainteresiranim građanima osigurava Coca-Cola kao pokrovitelj turneje, a mogu se preuzeti s pomoću aplikacije na mrežnoj stranici facebook.com/cocacola ili na dan događanja na ulazu u Muzej suvremene umjetnosti (u nedjelju od 14 do 20 sati i ponedjeljak od 10 – 20 sati).

Na turneji koja je počela 12. rujna 2013. u Rio de Janeiru trofej će u devet mjeseci obići 90 država na šest kontinenata, uključujući i 53 države koje, poput Hrvatske, nikada nisu imale prigodu ugostiti FIFA-in pokal. Podrobnije podatke o projektu FIFA World Cup Trophy Tour by Coca-Cola saznajte na službenoj mrežnoj stranici www.fifa.com/trophytour.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider