Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još uvijek ima problema

Točno 100 dana do utakmice koju će gledati cijeli svijet!

Za točno 100 dana utakmicom Brazila i Hrvatske u Sao Paulu počet će 20. Svjetsko nogometno prvenstvo...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

I dok će sve reprezentacije pripreme započeti prijateljskim utakmicama u srijedu, pred Brazilcima je veliki posao jer je spremno samo šest od obećanih 12 stadiona.

''Slušajte, 100 dana, to je jako puno vremena, ali i jako malo ako još uvijek imate problema. Ali sada su problemi pod kontrolom i za 100 dana možemo očekivati iznimno natjecanje'', rekao je predsjednik Fife Sepp Blatter.

I dok Blatter tvrdi kako će sve biti u redu, informacije koje svakodnevno dolaze iz Brazila ne ulijevaju povjerenje. Tako je prije par dana jaka oluja srušila dio krova na stadionu Mineirao u Belo Horizonteu na kojem će se između ostalog igrati i jedna polufinalna utakmica.

Najgora je situacija u Curitibi gdje se čini kako je još jako puno posla do završetka stadiona.

''Mora se raditi u uvjetima u kojima se cement ni ne osuši, a mi već stavljamo stvari na njihovo mjesto. To nije kritika, već samo izazov'', rekao je generalni tajnik Fife Jerome Valcke. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider