Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Udar na veznjaka ManUtd-a

Tisuće navijača potpisalo peticiju da više nikad ne zaigra za Englesku!

Tisuće nogometnih navijača već su potpisali peticiju da se veznjaku Manchester Uniteda Tomu Cleverleyju zabrani nastup za englesku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Brazilu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Peticiju je pokrenuo izvjesni Glenn McConnell putem web-stranice change.org, a ona je naišla na nevjerojatno dobar odaziv i u manje od 24 sata skupila je više od 4000 potpisa.

U peticiji stoji: "Tom Cleverley, vlasnik 13 nastupa u dresu engleske reprezentacije, redovito je izabran od Roya Hodgsona iako ne posjeduje bilo kakve prave kvalitete. Vjerujemo u reputaciju ove ponosne nogometne nacije i da bi mu se stoga trebalo zabraniti da nastupi na ovoljetnoj svjetskoj smotri. Iako se Engleska smatra razočaranjem na velikim turnirima, trebalo bi izbjeći daljnje neugodnosti na način da njegove nesposobne izvedbe ne potkopavaju momčadske napore."

Cleverley je ove sezone za Manchester United postigao tek 1 gol u 32 utakmice, a često se putem društvenih mreža nalazio na meti kritika od strane navijača, posebice preko Twittera. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider