Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tko će biti prvak?

Testirajte svoje nogometno znanje i zaigrajte GOLmaniju!

Uskoro kreće Svjetsko prvenstvo u Brazilu, a GOLmanija je već krenula!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na sportskom portalu GOL.hr krenula je povodom Svjetskog prvenstva u Brazilu GOLmanija, igra u kojoj možete testirati svoje nogometno znanje.

Zaigraj GOLmaniju odmah!

GOLmanija se sastoji od dva odvojena natjecanja u koja se korisnik može uključiti u bilo kojem trenutku. Odvojena natjecanja ne ovise jedno o drugome, te korisnikov odabir u jednom nikako ne utječe na ishod u drugom natjecanju.

1. Pogađanje ishoda cjelokupnog Svjetskog prvenstva u nogometu (Ishod SP) - do početka prve utakmice na SP-u

Korisnik predviđa sljedeće:

▪ Za svaku skupinu prvenstva predviđa prvoplasiranu i drugoplasiranu reprezentaciju

▪ Ovisno o odabiru ishoda skupina, korisnik nadalje predviđa konačan ishod svake utakmice nokaut faze (odabire reprezentaciju koja prolazi u daljnji dio natjecanja) od osmine finala, preko četvrtfinala, polufinala, utakmice za treće mjesto, do finala.

2. Dnevno prognoziranje rezultata utakmica Svjetskog prvenstva (Rezultati) - do kraja SP-a

Korisnik može unijeti predviđeni ishod utakmice na sam dan utakmice ili dan ranije, dok su utakmice ostalih dana Svjetskog prvenstva zaključane za unos (izuzetak je razdoblje prije Svjetskog prvenstva kada je otključan unos za utakmice prvog i drugog dana prvenstava). Korisnik može unijeti rezutat utakmice do 5 minuta prije početka utakmice.

Nakon završetka utakmice, odnosno nakon što je stvarni ishod poznat, korisnik koji je unio svoju prognozu za tu utakmicu dobiva za istu određeni broj bodova. U pravilima proučite sustav bodovanja.

Za svaki dan Svjetskog prvenstva se generiraju dnevne ljestvice nakon završetka svih utakmica, a na kraju Svjetskog prvenstva se dobiva ukupna ljestvica natjecanja.

Zaigraj GOLmaniju odmah!

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider