Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čudesan napadač

Tako se prodaje Realu: Suarez majstorijom srušio Francuze

Nogometaši Urugvaja slavili su u Montevideu na stadionu Centenariju s minimalnih 1-0 protiv Francuske, a jedini pogodak djelo je "ubojitog" Luisa Suareza...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je Francuska imala opasnije prilike tijekom 90 minuta utakmice, jedna nepažnja Mangale u 50. minuti bila je dovoljna da napadač Liverpoola zabije za pobjedu. Pereira je s desne strane poslao loptu u kazneni prostor Francuske, gdje se Mangali iza leđa prošuljao Suarez, dobro zagradio, te potom iskosa pogodio suprotni kut Mandandina gola.

Suarez je utakmicu započeo na klupi za pričuve, a u igru je ušao na početku drugog poluvremena. Drugim riječima bilo mu je dovoljno manje od pet minute da slomi francusku obranu što sigurno neće odmoći zanimanju Real Madrida za njegove usluge.

Zanimljivo, Francuska ni petu utakmicu zaredom ne zna za pobjedu protiv Urugvaja, već je nakon četiri remija upisala i prvi poraz.

Recimo i da je u drugoj prijateljskoj utakmici večer Danska na jedvite jade slavila protiv Gruzije s 2-1, pogocima u posljednjih 13 minuta susreta. Christian Eriksen postigao je prekrasan pogodak iz slobodnog udarca u 88. minuti za pobjedu Danske.(TS)


URU 1-0 FRA by hoyno25

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider