Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Druženje s navijačima

'Vatreni' izazvali 'ludnicu' u Osijeku: Stigao Modrić, Gradski vrt rasprodan!

Nakon što je odradila pripreme u austrijskom Bad Tazmanndorfu, hrvatska nogometna reprezentacija je doputovala u Osijek gdje je u subotu u 16 sati očekuje pripremni ogled protiv Malija.

PRATITE SVE VIJESTI UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA U BRAZILU

'Vatreni' će večeras na stadionu Gradski vrt odraditi trening, a prije toga dio igrača predvođen izbornikom Nikom Kovačem na Trgu slobode družili su se s navijačima.

Hrvatska stigla u Osijek uoči utakmice s Malijem

S navijačima su se družili kapetan hrvatske vrste Darijo Srna, zatim Mario Mandžukić, Ivica Olić, Ivan Rakitić i Stipe Pletikosa. Fotografirali su se s navijačima, potpisivali navijačke rekvizite, te igrali stolni nogomet.

Reprezentaciji se nakon kraćeg odmora priključio i Luka Modrić, no izbornik Kovač još nije donio odluku hoće li veznjak Real Madrida sutra nastupiti. Kovač će nakon utakmice objaviti konačan popis 23 igrača koji će putovati u Brazil. Zbog ozljeda već su otpali Mate Maleš, Ivo Iličević, Ivan Strinić i Niko Kranjčar, a upitan je i Milan Badelj.

Prihod od ulaznica HNS će podijeliti sa žrtvama poplava, a Gradski vrt je rasprodan i očekuje se 19 tisuća gledatelja. (Hina)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider