Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jaki u prekidima

Wembley eksplodirao: Pogledajte majstoriju Daniela Sturridgea!

U prvoj od tri pripremne utakmice uoči Svjetskog prvenstva u Brazilu Engleska je na Wembleyu ugostila reprezentaciju Perua i uz solidnu igru stigla do pobjede 3-0...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PRATITE SVE VIJESTI UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA U BRAZILU

Englezi su s nestrpljenjem očekivali dvoboj protiv Perua kako bi vidjeli zamisli Roya Hodgsona uoči odlaska u Brazil. Peru nije bio težak protivnik i Engleska je stigla do rutinske pobjede 3-0.

Početak susreta nije donio posebno kvalitetnu igru što je u neku ruku bilo i očekivano, a obrana Perua pokleknula je u 33. minuti. Glen Johnson izveo je ubacivanje sa strane, pronašao Daniela Sturridgea, a ovaj krasnim udarcem zabio svoj četvrti gol u dresu engleske reprezentacije.


England vs Peru 3 -0 HD Goals Highlights... by elencrist007

U drugom poluvremenu na pogodak se čekalo do 65. minute kada je Engleska pokazala koliko će biti jaka u prekidima. Leighton Baines odlično je ubacio iz kornera, a Gary Cahill bio je najviši i poslao je loptu u mrežu.

Pet minuta kasnije Engleska je stigla i do trećeg pogotka, lošu reakciju obrane Perua iskoristio je Phil Jagielka i također nakon prekida poslao loptu u mrežu za konačnih 3-0.

4. lipnja slijedi nova engleska provjera, a ovaj put protivnik će biti reprezentacija Ekvadora. (TS) 

Prijateljska utakmica: 

Engleska - Peru 3-0 (Sturridge 33., Cahill 65., Jagielka 70.)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider