Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Praznik nogometa'

Evo tko će žestoko navijati za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu!

Branič Šahtara i ukrajinske reprezentacije Oleksandr Kučer, u razgovoru za službenu klupsku stranicu priznao je kako će na Svjetskom prvenstvu u Brazilu navijati za Hrvatsku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PRATITE SVE VIJESTI UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA U BRAZILU

Hrvatska će u Kučeru imati velikog navijača, a on je stavlja i u poziciju reprezentacija koje mogu jako daleko dogurati i iznenaditi. Već prvi susret na SP-u donijet će dvoboj njegovih suigrača.

"Otvarajući susret bit će pravi praznik nogometa, a ja bih volio, naravno, da na travnjaku budu i Eduardo i Srna s jedne te Bernard s druge strane. Ne krijem da sam veliki navijač Hrvatske. Navijat ću za sve reprezentacije u kojima nastupaju naši igrači, međutim za Hrvatsku više nego za ostale zbog Darija i Eduarda. Bit će mi drag i uspjeh Brazila i to ne samo zbog Bernarda već i zbog Williana i Fernandinha", tvrdi Kučer.

Kao glavne favorite za osvajanje naslova svjetskih prvaka vidi Brazilce, no šanse daje i još nekim reprezentacijama i Hrvatskoj među njima.

"Teško je predvidjeti, sve je moguće, međutim Scolarijevu reprezentaciju vidim kao glavnog favorita. Domaćini su Svjetskog prvenstva, imat će najviše navijača, igraju odlično i željni su trofeja. Dobre šanse imaju i Španjolska i Njemačka, a ne smijemo nikako zaboraviti Argentinu i, naravno, Hrvatsku." (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider