Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vidio mnoge stvari

Izbornik Kameruna: Poraz u pripremama nije katastrofa

Reprezentacija Kameruna upisala je poraz u pripremnom dvoboju protiv Paragvaja 2-1, međutim kamerunski izbornik Volker Finke smatra kako se ne treba previše uzbuđivati oko tog rezultata...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PRATITE SVE VIJESTI UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA U BRAZILU

Finke je susrete protiv Makedonije i Paragvaja iskoristio za davanje prilike onim igračima koji se trenutno bore za svoje mjesto u ekspediciji za Brazil. Tvrdi da su mu ovi susreti dosta pomogli u konačnoj odluci.

Poraz hrvatskog protivnika: Odglumili Meksikance i pobijedili!

"Trenutno smo u fazi priprema kada nam rezultat nije primaran i poraz u pripremama nije katastrofa. Vidio sam mnoge stvari koje će mi pomoći da odredim putnike u Brazil. U ova dva susreta svi igrači su dobili priliku da pokažu svoje fizičko i psihičko stanje", rekao je Finke nakon poraza od Paragvaja.

U nedjelju Kamerun ima novu provjeru, protivnik će biti Njemačka, a Finke tvrdi kako će u ovom susretu tražiti pozitivan rezultat.

"Protiv Njemačke u Mönchengladbachu ići ćemo na rezultat i pokušat ću si stvoriti predodžbu o startnoj postavi za Svjetsko prvenstvo. Postoje još neke stvari na kojima moramo raditi i na meni je da pronađem najbolje rješenje za sve", dodao je kamerunski izbornik. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider