Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Remi protiv Angole

Iran četvrtu utakmicu zaredom bez pobjede

Reprezentacija Irana odradila je još jednu pripremnu utakmicu uoči odlaska na Svjetsko prvenstvo u Brazil. U Hartbergu je igrala protiv Angole i ostala bez pobjede remiziravši 1-1...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PRATITE SVE VIJESTI UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA U BRAZILU

Izabranici Carlosa Queiroza tako su i četvrtu utakmicu zaredom ostali bez pobjede nakon što su u ožujku poraženi od Gvineje te u posljednjih 12 dana ubilježili remije protiv Bjelorusije, Crne Gore i Angole.

Angola je bila posljednji protivnik i reprezentacija koju su Iranci željeli svladati kako bi prekinuli nezgodan niz i u boljem raspoloženju otputovali u Južnu Ameriku.

Međutim, na kraju su morali biti zadovoljni i remijem, posebno jer su bili u rezultatskom zaostatku od 42. minute kada je Silva Cussanda u svom reprezentativnom debiju glavom pogodio za vodstvo Afrikanaca.

U drugom poluvremenu Iran je ipak izjednačio preko Karima Ansarifarda u 56. minuti, pokušao je postići i drugi pogodak, međutim obrana Angole je izdržala sve nalete.

Posljednju prijateljsku utakmicu Iran će odraditi 8. lipnja u Sao Paulu protiv Trinidada i Tobaga, a na SP-u će igrati u skupini s Nigerijom, Argentinom i Bosnom i Hercegovinom. (TS)

 

Prijateljska utakmica:

 

Iran - Angola 1-1 (Ansarifard 56. / Silva 42.)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider