Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Puše i na hladno

Evo tko je za Marcela najbolja reprezentacija svijeta!

Lijevi branič brazilske reprezentacije i madridskog Reala, Marcelo, status prvog favorita za odvajanje naslova prvaka svijeta prebacuje na aktualne prvake, reprezentaciju Španjolske...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PRATITE SVE VIJESTI UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA U BRAZILU

Iako brojne analize u prvi plan stavljaju Brazilce kao domaćine Svjetskog prvenstva, upravo brazilski reprezentativac Marcelo smatra kako je ipak Španjolska prvi favorit za trofej.

"Mislim da je Španjolska u ovom trenutku najbolja reprezentacija svijeta. Mislim da ništa ne mijenja činjenica da smo je svladali na Kupu konfederacija", tvrdi Marcelo.

Na Svjetsko prvenstvo 2010. godine Marcelo nije išao te sada "puše na hladno" i smatra kako se tek mora izboriti za mjesto u startnoj postavi i odbija pomisao da ima zagarantiranu poziciju u prvih 11.

"Definitivno ne smatram da sam već sada vlasnik mjesta u početnoj postavi. Na meni je da radim, što i činim od početka karijere u Fluminenseu pa sada u Real Madridu. Na žalost nisam išao na Svjetsko prvenstvo 2010. godine, ali nisam se predavao i sada sam srećom dio momčadi koja će na Svjetsko prvenstvo." (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider