Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Strašna konkurencija

Španjolski izbornik objavio popis putnika za Brazil: Evo tko je ispao!

Vincente del Bosque je nakon sinoćnje pobjede nad Bolivijom u pripremnoj prijateljskoj utakmici za predstojeće svjetsko nogometno prvenstvo otkrio popis 23 igrača za Brazil.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PRATITE SVE VIJESTI UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA U BRAZILU

Španjolski izbornik Vincente del Bosque je nakon sinoćnje pobjede nad Bolivijom u pripremnoj prijateljskoj utakmici za predstojeće svjetsko nogometno prvenstvo otkrio popis 23 igrača za Brazil na koji je stavio i ozlijeđenog Diega Costu, ali je izostavio Andera Iturraspea, Alberta Morena i Jesusa Navasa.

Nakon pobjede od 2-0 u Sevilli Del Bosque je kazao da je odustao od Iturraspea i Morena koji su bili u prvom sastavu za ovu prijateljsku utakmicu, dok malo vjerojatno da će Navas, zbog ozljede zgloba, putovati u Brazil.

Sa preliminiranog popisa od 30 imena koji je objavljen sredinom svibnja, Del Bosque je za prijateljsku utakmicu protiv Bolivije pozvao 18 igrača te mladog Gerarda Deulofeua koji nije bio na tom inicijalnom popisu. Na popisu nisu bili ni Fernando Llorente (Juventus), Alvaro Negredo i Jesus Navas (Manchester City) kao ni Thiago Alcantara, koji je ozlijeđen.

Del Bosque je na utakmici protiv Bolivije poštedio osam igrača Atletica i Real Madrida koji su ostavljeni da se odmaraju zbog finala Lige prvaka kojeg su igrali prošlu subotu. (Hina)

Popis španjolskog izbornika za SP u Brazilu:

Vratari: Iker Casillas (Real Madrid), Pepe Reina (Napoli), David De Gea (Manchester United)

Obrana: Sergio Ramos (Real Madrid), Gerard Pique (Barcelona), Raul Albiol (Napoli), Cesar Azpilicueta (Chelsea), Juanfran (Atletico Madrid), Jordi Alba (Barcelona)

Vezni red: Xavi (Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid), Sergio Busquets (Barcelona), Andres Iniesta (Barcelona), Cesc Fabregas (Barcelona), Santi Cazorla (Arsenal), Koke (Atletico Madrid), Javi Martinez (Bayern)

Napad: David Silva (Manchester City), Diego Costa (Atletico Madrid), Fernando Torres (Chelsea), Pedro (Barcelona), Juan Mata (Manchester United), David Villa (Atletico Madrid)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider