Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tamo će biti hladno

Sve je spremno za 'akciju Island': Ovo su cijene karata!

Bivši trener Rijeke, Dinama i Hajduka Nenad Gračan naslijedio je Niku Kovača, novog izbornika hrvatske seniorske vrste, na klupi mlade hrvatske reprezentacije. Gračan je danas službeno predstavljen od strane HNS-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na press-konferenciji bio je i Damir Vrbanović, izvršni predsjednik HNS-a, koji je najavio događaje koji će prethoditi utakmici s Islandom u doigravanju za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazil.

„Delegacija HNS-a bila je u posjetu Islandu. Osim što je tamo hladno i ledeno sve je sukladno očekivanjima. Oni pridaju veliku pozornost utakmici s Hrvatskom. Tamo nas čeka jedan izuzetno motivirani suparnik i teška utakmica. Islandski savez osigurao je točno 700 ulaznica za hrvatske navijače, to je nešto više od pet posto. Tamo se neće moći nabaviti niti jedna utakmica iz jednostavnog razloga što su sve utakmice rasprodane'', rekao je Vrbanović i dodao:

''Ulaznice će se moći nabaviti isključivo preko nacionalnih Saveza. Sustav se nije promijenio ni za dlaku u odnosu na prethodne utakmice. Dakle, distribucija će ići preko vaučera. 350 ulaznica bit će osigurano za Uvijek vjerne, a preostalih 350 prodavat će se na našim web stranicama od sutra, 1. studenoga. Utakmica će početi u 19 sati. Islandska policija je jasno dala do znanja da će svaka osoba biti vraćena koja nema vaučer a koja se zatekne u blizini stadiona. Nešto slično će biti i u Zgrebu. Njih će doći oko 450. Cijena ulaznica je 160 kuna. To je za njih prosječna cijena ulaznica“, kazao je Vrbanović pa nastavio:

Cijene ulaznica

„Cijene ulaznica u Zagrebu bit će: zapad vip 500 kuna, obična zapad 250, istok 120, sjever dolje 50, sjever 70, jug 60. Kupuju se do četiri ulaznice, a članovi Uvijek vjerni osam. Prodaja će početi 11. studenoga. Utakmica u Zagrebu počinje u 20.15h.“

Nenad Gračan preuzeo U-21 reprezentaciju

Mladu hrvatsku reprezentaciju očekuju susreti sa Švicarskom i Latvijom u okviru kvalifikacija za EP 2015., a novi izbornik Gračan je istakao:

„Ovo je za mene velika čast i obveza. Niko Kovač je napravio veliki rezultat, da je ostavio komotnu situaciju, ali ne smijemo se zavaravati. U jakoj smo skupini.“

„Sastao sam se s Kovačem. Ne vidim razloga da se nešto bitnije mijenja. No, tražit ćemo i nova rješenja, stvarat ćemo igrače koji će igrati za našu najbolju selekciju. Najvažnije je da svi ti igrači shvate ozbiljnost igranja za mladu reprezentaciju.“

„Što se tiče Marka Livaje, znam da vas on najviše zanima, držao sam se Nikina stava i nisam ga pozvao za ove pripreme. Vjerojatno će vas zanimati situacija s Bencunom. Slomio je prst pa na njega ne mogu računati.“

Gračan je zaželio pozvati Tina Svena Sušića.

„Radi se o kvalitetnom igraču, ali on je odabrao BiH i ta je priča završena.“

Računate li na Livaju u dogledno vrijeme?

„Ne bih za sada otvarao tu temu. Trebali bi se obaviti određeni razgovori na tu temu. Mislim na razgovore s igračem“. kazao je Gračan.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider