Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Intervju od 19:15

Šuker večeras u Dnevniku Nove TV: Kovač? Ni Guardiola nije imao iskustva

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza gost je večerašnjeg Dnevnika Nove TV.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Davor Šuker ovih dana samo jednu želju ima - da se hrvatska reprezentacija plasira na Svjetsko prevnstvo u Brazilu. Osim što je to izuzetno bitno za sami imidž hrvatskog nogometa, u igri je i 15 milijuna eura koliko će HNS zaraditi od nagrada FIFA-e i sponzora u slučaju plasmana na Svjetsko prvenstvo.

"Svi jedva čekamo te dvije utakmice, najvažnije je da u ponedjeljak imamo malo sreće. Ne bih volio Francusku nikako, tu bi jedino lijepo bilo otići u Pariz, imati dobar dan kao navijač, vidjeti dobar stadion... Čak ni Švedsku zbog Ibrahimovića, on je u stanju zabiti hat-trick, a prisjetimo se samo kako smo prošli s njima u nedavnoj prijateljskoj utakmici", upozorava Šuker koji se osvrnuo i na kritike oko izbora Nike Kovača, koji je tek počeo svoju trenersku karijeru:

"Haha, pa ni Guardiola nije imao iskustva kad je došao u Barcelonu. Ni Igor Štimac nije bio iskusan kad je preuzeo reprezentaciju, mi nemamo iskusnih trenera. Daj Bože da je drukčije, ali nije. Možemo ih dovesti, ali to će koštati u milijunskim iznosima, a to u ovom trenutku nemamo. Sve u svemu, očekujem maksimalnu mobilizaciju, da bude sve podređeno ovim dvjema utakmicama. Junak na junaka pa tko bude bolji", poručio je predsjednik HNS-a.

Šuker će u Dnevniku Nove TV od 19:15 govoriti i o smjeni Igora Štimca, o tome boji li se Štimčeve istine koju je najavio kao odgovor na smjenu, o Ćiri Blaževiću i još mnogo toga.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider