Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Koliko je to realno?

Šuker se povjerio Srbima: 'Volio bih kada bi i Hrvatska i Srbija otišle na SP'

Delegacija Hrvatskog nogometnog saveza, koju predvodi predsjednik Davor Šuker, gostuje u Beogradu, u sklopu priprema za kvalifikacijsku utakmicu za Svjetsko prvenstvo između Srbije i Hrvatske 6. rujna na stadionu Crvene zvezde.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Delegacije HNS-a i Nogometnog saveza Srbije (FSS) održale su nekoliko sastanaka. Davor Šuker najavio je trijumf nogometa.

"Suradnja između dva Saveza funkcionira na najvišoj razini. Tako je bilo uoči prve utakmice u Zagrebu, isto očekujem i u Beogradu. Važno je da i ministarstva unutarnjih poslova dvije zemlje surađuju, to je jako važna činjenica", prenosi Šukerovu izjavu B92.

Šuker je dodao kako u zvižduke ne sumnja, ali da ne očekuje veće neugodnosti...

"Moguće je da se nađu pojedinci koji nekim postupskom sebi žele osigurati promociju, ali ja u globalu očekujem trijumf nogometa. Znamo da nas i UEFA i FIFA pomno promatraju i od srca želim FSS-u da prođe bez kazni nakon beogradske utakmice. Zna se da je rezultat jako bitan, a ja bih bio najsretniji kada bi obje reprezentacije prošle na Svjetsko prvenstvo. Jedino na što ne možemo i ne trebamo utjecati uoči utakmice u Beogradu je rezultat, a sve ostalo između dva saveza će sigurno biti na najvišoj razini", najavio je Šuker.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider