Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Jedino Buffon siguran

Što se događa? 'Balotelli djeluje kao da je izvan svega'

Izbornik Italije Cesare Prandelli još uvijek ne zna koja će 23 igrača biti na njegovom popisu za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Zna se samo kako je jedno ime sigurno, a to je golman Juventusa Gianluigi Buffon.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Za mene jedino je siguran Buffon. Kod svih ostalih ću morati procijeniti fizičku i psihiču spremnost, a to se odnosi i na Balotellija. Mario djeluje kao da je izvan svega, a to se naročito odnosi na njegovu fizičku kondiciju'', rekao je Prandelli pa dodao kako bi se u reprezentaciju mogao vratiti i Antonio Cassano.

''Nikada nisam zatvorio vrata Cassanu, ali isto tako nisu mu bila baš ni širom otvorena. Znamo koliko je Antonio talentiran, ali to će morati pokazati. Ako on i Balotelli pokažu da zaslužuju mjesto u momčadi, bit će sigurno velika pojačanja'', kaže Prandelli.

U Brazilu protivnici Italije bit će Urugvaj, Engleska i Obala Bjelokosti. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider