Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potvrdili za GOL.hr

FIFA danas neće objaviti odluku o kaznama Šimuniću i Mandžukiću!

Za danas su najavljene disciplinske kazne za Marija Mandžukića i Joea Šimunića.

Disciplinska komisija FIFA-e danas raspravlja o kaznama za hrvatske reprezentativce. Tijekom dana FIFA će donijeti presudu, ali odluka možda javnosti neće biti priopćena sljedećih nekoliko dana. Tako su nam poručili iz FIFA-ina odjela za medije. Potvrđeno nam je kako će se o ovom pitanju raspravljati te kako danas vjerojatno neće biti javno objavljene odluke Disciplinske komisije.

Podsjetimo, Mario Mandžukić zaradio je izravni crveni karton protiv Islanda i kazna koja se očekuje je od jedne do tri utakmice. Sumnjamo da će biti ona maksimalna kazna, a nekako se nagađa kako bi napadač Bayerna mogao dobiti tek jednu utakmicu suspenzije.

Puno je gora prognoza kada je riječ o Josipu Šimuniću. Zbog vođenja skandiranja 'Za dom spremni' nakon spomenute utakmice, Joe bi mogao dobiti nekoliko utakmica suspenzije. Spominje se brojka od pet utakmica, a sve više od dvije vjerojatno bi značilo kako je Šimunić završio s karijerom u reprezentaciji. U tom slučaju izbornik Niko Kovač nema razloga voditi na SP u Brazil, a Joe je već najavio oproštaj nakon ljeta.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider