Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Srbija - Hrvatska

Štimac: Srbija je jača nego na Maksimiru, a tribine nas neće omesti!

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac održao je pressicu na početku priprema za kvalifikacijsku utakmicu protiv Srbije u Beogradu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči početka priprema za Srbiju otpali su Gordon Schildenfeld i Milan Badelj. Mandžukić se oporavio od udarca protiv Chelseaja i bit će spreman za Marakanu.

''Znat ćemo reagirati na ozljede ako bude potrebno, s obzirom na to što nas očekuje. Bit ćemo spremni. Ne razmišljamo o problemima Srbije i pokušavamo popraviti vlastite stvari koje nisu bile dobre. Tribine nas neće omesti'', rekao je Štimac te nastavio:

''Tri boda iz Beograda nas ostavljaju u utrci za prvo mjesto u skupini. Srbija je jača nego u prvoj utakmici, vratio im se Matić za kojega nisu imali adekvatnu zamjenu, a i velik broj igrač im igra u Benfici pa su uigrani.''

Nema sumnje kako će to biti još jedan povijesni dvoboj, sigurno drukčiji od ostalih. Uostalom, svi susreti sa Srbijom bili su od posebnog značaja. Igrači će sigurno biti motivirani.

''I više sam nego zadovoljan formom stožernih igrača. Modrić je ušao u pravu formu, a ovacije Bernabeua samo potvrđuju tu tezu. Silno veseli i Mandžukić'', zaključio je hrvatski izbornik.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider