Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Četvorici pretpoziv

Štimčev popis: Halilović je opet pozvan, ali to nije jedino iznenađenje

Igor Štimac objavio je popis reprezentativaca za prijateljsku utakmicu koju će 14. kolovoza odigrati u Vaduzu protiv Lihtenštajna.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na listi kandidata su 23 imena, među kojima i ono Alena Halilovića, zatim dvojca koji je nedavno HNL zamijenio inozemstvom (Milić iz Rostova i Bubnjić iz Udinesea), te Splitova wonderkida Ante Rebića.

Ono što najviše upada u oči jest izostavljanje Ivana Strinića, standardnog lijevog beka u posljednjih nekoliko godina. Izbornik je Dnjiprova braniča neizravno okrivio za četiri gola primljena u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, na što je ovaj sa zadrškom reagirao poručivši mu putem medija kako ga "ne treba zvati ukoliko misli da je on problem".

Putem službene stranice HNS-a naglašeno je kako će u Lihtenštajn putovati 20 igrača (dva vratara i 18 igrača), ali je svejedno za svaki slučaj četvorici igrača uručen i poziv (Dariju Krešiću iz moskovskog Lokomotiva, Hajdukovom dvojcu Jozinoviću i Andrijaševiću te Dinamovom Josipu Pivariću).

Sammir ovaj put nije mogao biti pozvan jer se trenutno na Hvaru oporavlja od ozljede zadobivene u prijateljskoj utakmici Dinama, a zbog ozljede nema niti Matea Kovačića.

Dodajmo kako je početak utakmice Lihtenštajn - Hrvatska zakazan za srijedu 14. kolovoza u 20.15 sati.

POPIS REPREZENTATIVACA:

Pletikosa, Subašić, Srna, Vida, Milić, Bubnjić, Ćorluka, Lovren, Šimunić, Schildenfeld, Vukojević, Ademi, Badelj, Modrić, Rakitić, Halilović, Perišić, Rebić, Mandžukić, Olić, Da Silva, Kalinić, Jelavić

*pretpozivi: Krešić, Pivarić, Jozinović, Andrijašević

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider