Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Navijači bijesni na HNS!

Štimac uoči Srbije nagrađuje svakog tko vrijeđa ako ispuni jedan uvjet!

Dan nakon ekspresne prodaje ulaznica za utakmicu Hrvatske i Srbije, brojni nezadovoljni navijači optužuju HNS zbog načina distribucije i količine dostupnih karata...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Reagirao je i izbornik Štimac, poručivši nezadovoljnima "dvije litre tekućine ne stane u bocu od jedne litre". S druge strane, dio sretnika koji su uspjeli doći do dragocjenog papirića ulaznice su već stavili u oglase na crnom tržištu.

>> Boysi odbili karte za Srbiju: Pročitajte zašto!

Navijači koji su nakon sati i sati čekanja, ostali praznih ruku sa svih strana i iz svih raspoloživih sredstva pucaju po Hrvatskom nogometnom savezu. Zamjeraju im sve, od broja ulaznica u slobodnoj prodaji, ali i načina na koji je to napravljeno.

„Jučer je prodan kontingent ulaznica koji je bio namijenjen prodaji. Jedan kontingent otišao putem internet stranica. Pušten je u 3 ujutro i u 7 sati, prodano je, konkretno, 4 150 ulaznica. U 9 sati je krenula prodaja na mjestima tiska. Od 11.30 do 14.30 je nestalo i tih ulaznica, njih 7 i pol tisuća. Tu su i ulaznice za navijačke udruge te 'hospitality' paketi. Ukupno je cijela brojka 23 207 ulaznica“, kaže Nikša Martinac, HNS-ov povjerenik za ulaznice.

Ostalo je još 2300 ulaznica namijenjenih HNS-u i 9500 za nogometnu obitelj. Bijesni navijači imaju primjedbe i na raspodjelu prodajnih mjesta, pitaju se kako je moguće da je u Splitu, Rijeci i Osijeku bilo samo po jedno mjesto, dok su u Karlovcu bila dva prodajna mjesta.
Broj prodajnih mjesta ne određuje HNS. Broj prodajnih mjesta je broj mjesta koje Tisak ima u Hrvatskoj. Dakle svi centri Tiska bili su otvoreni, a dodatno su otvorili Šibenik i Rijeku koji ih nisu imali“, kaže Martinac.

Inače, već danas su se pojavili deseci oglasa u kojima se nude ulaznice po višestruko većoj cijeni. Prije nego li se odlučite posegnuti u džep i kupiti ulaznicu putem oglasa, iz HNS-a poručuju kako u suradnji s policijom nadziru sve oglase i takve će ulaznice biti stornirane. No, situacija je uvijek slična kada ponuda višestruko premaši potražnju, što je duhovito na svom facebook profilu poručio izbornik Štimac: „Svakoga od vas koji vrijeđate nagradit ću ulaznicom za utakmicu ako uspije u bocu od jedne litre uliti dvije litre tekućine.“

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider