Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Van Gaal odlazi

Stari hrvatski poznanik vraća se na klupu 'oranja'

Prema napisima nogometnog portala Goal.com, Nizozemac Guus Hiddink novi je izbornik nizozemske nogometne reprezentacije i nasljednik Louisa van Gaala...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hiddink je navodno potpisao četverogodišnji ugovor s Nizozemskim nogometnim savezom (KNVB), a Van Gaala će naslijediti nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu. Isto tako, očekuje se da KNVB neće službeno potvrditi potpisani ugovor do nove godine.

Bit će to Hiddinku drugi mandat na klupi ''oranja''. Prvi je put vodio Nizozemsku od 1994. do 1998., a nakon toga je bio izbornik Južne Koreje, Australije, Rusije i Turske, te trener Real Madrida, Betisa, PSV-a, Chelseaja i Anžija s kojim se rastao u srpnju ove godine.

Nedavno se Hiddinka medijski dovodilo u kontekst mogućeg preuzimanja Tottenhamove klupe, ali 67-godišnji Nizozemac nije bio voljan ponoviti priču iz sezone 2008/09 kada je obnašao dužnost privremenog menadžera u Chelseaju. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider