Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Piksi o kvalifikacijama

Srpsku legendu Hrvatska razočarala: 'BiH je ostavila najjači dojam'

Legendarni Dragan Stojković izrazio je oduševljenje igrama reprezentacije BiH u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Bosna i Hercegovina ostavila je najjači dojam u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Kada to kažem, mislim na države bivše Jugoslavije, ali i na kompletne europske kvalifikacije. Očito je da Safet Sušić odlično vodi reprezentaciju, posložio je snažnu momčad koja ima veliko samopouzdanje, a to je bitan preduvjet za velike dosege", rekao je popularni Piksi srpskim medijima.

Podsjetimo, BiH je vodeća momčad kvalifikacijske skupine G i sasvim je blizu izravnog plasmana na brazilski Mundijal. S druge strane, u skupini A Hrvatska nakon sedam odigranih utakmica drži drugo mjesto s tri boda manje od vodeće Belgije. Srbija je tek na trećem mjestu s čak devet bodova manje do naše reprezentacije.

"Razočaranje je veliko, posebno zato što se SP održava u zemlji nogometa - Brazilu. Izazov je bio otići tamo, ali eto, nećemo uspjeti. To je stvar za analizu odgovornih i njima prepuštam ostatak komentara. Što se tiče Hrvata, mislio sam da su puno jači. Ono što sam vidio od njih na utakmici protiv Srbije nije ostavilo dovoljno jak dojam na mene. Nisu dovoljno dobri za prvo mjesto u skupini, pa će prema svemu sudeći u dodatne kvalifikacije", zaključio je trener japanske Nagoyje.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider