Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledao istini u oči

Srna zna zašto je nestalo hajdučko srce: Koliko para, toliko muzike!

Kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna pogledao je istini u oči…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Švedska je danas bila bolja baš za dva gola. To je činjenica, ali to nije bila prava Hrvatska. Puno naših igrača je umorno, puno igrača nema minutažu, a nekima nije počelo ni prvenstvo. U veljači i ožujku tradicionalno nismo formi. Tako je bilo i protiv Njemačke i Nizozemske. Da je bilo loše, bilo je, ali da će biti bolje na Euro, bit će“, konstatirao je kapetan, pa se potužio na slab odaziv publike, ali i na zvižduke.

„Mi smo već navikli na to. Sjetit se samo utakmice protiv Izraela i Bjelorusije. Zviždalo nam se, a ostvarili smo pobjede. Hrvatski nogometaši pretrpjeli su toliko teških riječi i uvreda kroz protekli kvalifikacijski ciklus da smo već navikli na to. Naravno da nije ugodno kad gubiš 3:1 i kad ti protivnik sakrije loptu. Ali, ni jedna reprezentacija nije moćna kod takvog rezultata, ali to je naš problem koji ćemo riješiti do početka Eura“, siguran je Srna, a pitanje kako komentira slab odaziv navijača, kratko odgovara:

„To nije moj problem!“

Nakon svega, što uopće možemo očekivati od hrvatske reprezentacije na Euru?

„Ako se nećemo lagati, onda mi moramo proći skupinu. Imamo kvalitetu, a pokazatelj nam mora biti utakmica s Turskom. Protiv Irske će biti sasvim druga priča. Igrat će se pred punim stadionom, otvoreno i za bodove.“

I za kraj prati li Srna događanja u hrvatskoj ligi.

„Ne pratim HNL“, kratko će Srna.

Prati li događanja u svojem Hajduku i što misli kakva je budućnost njegova bivšeg kluba?

„Trenutačna realnost Hajduka je ta da bude na drugom mjestu u prvenstvu.''

A gdje je nestalo hajdučko srce kod igrača Hajduka?

„Koliko para, toliko muzike“, zaključio je Srna.

Nastavi čitati

Nastavi čitati